Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на накладки / 141.50 еуро !!! :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на накладки / 141.50 еуро !!! :(

Та днес си смених предните накладки, не бяха За смяна, но понеже ми беше иЗцеЗнала скобата и се местеха, и се бяха неравномерно иЗтаркали, а скобата никои в АЛФА не можа да ми обясни Засто я няма , та така и така сам в сервиЗа , даи да сменя и накладките отпред, старите имаха още За около 5000км мегдан. Сметката / 141,50еуро / и в нея е вклуцена 10процента отстапка, Защото сам си купил нова кола от тях

Та както виждате, цените в сервиЗа на АЛФА в Германия са ужасни

Докато беше колата на крика я огледах отдолу и я сравних сас сащата 156 от преди Фаислифта и се окаЗа, це колите имат раЗлика в шасито , моита има някакав дебел стоманен профил които поцва от пред в ляво и сваршва поцти до задния мост, немците ми обясниха, це на фАИСЛИФТА е така, това било за усилване на каросерията с 10процента. Освен това, антикорозионното покритие при мен е от някакви други материали. Други разлики по шасито не можах да открия, ама тоя профил от стомана ми скри шапката, като на колите за рали е

.

не са толкова зле на фона на това което се получава като заплата в Германия.

Аз като си ги сменях накладките бяха (предни) 180лв. и още към 40лв. за труд. Това преди близо година...сега май цените са по-високи.

Предполагам, че цената на накладките е по-ниска при теб, но пък труда е по-скъп.

Не се учудвай ако скоро почнеме да ти поръчваме части от Германия...
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Ами като гледам какви ментета има в БГ и разлика в партиди ли не знам-Например на Гиги на ланчата Пермафюз накладки се трият добре и цапат джантата, моите Пермафюз от същото място се трият и не оставят този фин прах , а някакъв по груб и за започнали да хапват новите дискове за около 2 хил км. Вятно че спират супер, ама да хапват от диска - гадно. Та ми се искат оригинални накладки - не знам предните какви бяха - ама спираха и цапаха джантата доста добре.
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
        Ами като гледам какви ментета има в БГ и разлика в партиди ли не знам-Например на Гиги на ланчата Пермафюз накладки се трият добре и цапат джантата, моите Пермафюз от същото място се трият и не оставят този фин прах , а някакъв по груб и за започнали да хапват новите дискове за около 2 хил км. Вятно че спират супер, ама да хапват от диска - гадно. Та ми се искат оригинални накладки - не знам предните какви бяха - ама спираха и цапаха джантата доста добре.
        Да тва в България да попаднеш на хубава част е чист късмет. Та аз мислех да си слагам Пермафузки защото от тия на Ланчата съм много доволен , но сега като видях какво става с дисковете на Бат Вас а чета и по други форуми един сложил феродо и бил много доволен а друг от същото феродо страшно разочарован. Та колега хич не ми се вижда скъпо за хубави накладки на нова кола и то в Германия.

Comment

пропускате момента че на БатВас тоя ефект може да му е от дисковете....
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
            Да сложил е по-меки дискове
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
              Да бе - оригинални от QV са . Нали ви казвам че накладката се рони на едри частици, а не на онова финното което беше преди - нали задните дискове не са сменяни и там са същите накладки(смених предни и задни накладки), и там е същото
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Да бе - оригинални от QV са . Нали ви казвам че накладката се рони на едри частици, а не на онова финното което беше преди - нали задните дискове не са сменяни и там са същите накладки(смених предни и задни накладки), и там е същото
                ами ония дискове може да са се разкалили от палежа бе, кво чудно!
                а ако се рони, може да е стара

Comment

не са толкова зле на фона на това което се получава като заплата в Германия.

Аз като си ги сменях накладките бяха (предни) 180лв. и още към 40лв. за труд. Това преди близо година...сега май цените са по-високи.

Предполагам, че цената на накладките е по-ниска при теб, но пък труда е по-скъп.

Не се учудвай ако скоро почнеме да ти поръчваме части от Германия...
                  Ами от теzи 141, 50 , zа труд е 61еуро. Значи иЗлиЗа, че в Германиа, директо в представителството на АЛФА РОМЕО, частите са по евтини от БГ

.

Comment

е па нолмално е да са по-евтини,от Гърция един познат си взе комплект оригинални платинени свещи Моторкрафт за Мондео-то,10 евро,ама комплекта,а в Булгаристан едната е към 30лв
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Олелеее майко брато чакай бре тука не става дума да сменяме дебитомер Тука говориме за едни неща дето ти се намират зад джантите Ама и в интернет има инфо чудно що ли не си го прочел
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                        Олелеее майко брато чакай бре тука не става дума да сменяме дебитомер Тука говориме за едни неща дето ти се намират зад джантите Ама и в интернет има инфо чудно що ли не си го прочел
                        гузен негонен бега

Comment

Working...
                        X